Специални медални емисии > Референдум: Свети Валентин или Трифон Зарезан

Референдум: Свети Валентин или Трифон Зарезан


● Забележителен висок релеф
● Висше монетно качество "мат-гланц"
● Дебелина 4 мм


В навечерието на 14 февруари всеки е изправен пред дилема – дали да уважи традиционния български празник на виното или да се отдаде на любовните трепети. Труден е изборът между добрите приятели, събрани на по чашка, и романтичната вечеря на свещи с половинката. Още римляните са казали, че истината е във виното. Но дали истината е по-важна или тя може да бъде победена от малките пакостливи амурчета с техните стрели?

За да ви помогне да отпразнувате 14-ти февруари както ви е по на сърце, Българска монетна къща представя две специално разработени възпоменателни медални емисии. „Свети Валентин“ изобразява влюбена двойка в страстна целувка, сгушена под чадър, и заобиколена от цветя в чест на романтиката, любовта и страстта. „Трифон Зарезан“ изобразява приятели, наслаждаващи се на чаша вино и добра компания, и отдава почит на българските лозарски традиции и на страхотното вино, произведено в родината. Отсечени във висшето монетно качество мат-гланц, медалните емисии са изработени от мед-никелова сплав, използвана широко за целите на монетосеченето. Забележителният висок релеф е нововъведение на българския пазар и придава неповторим колорит на всеки мотив.

Може да закупите „Свети Валентин“ и „Трифон Зарезан“ по отделно, всяка на преференциалната цена от 29,90 лв. или да се възползвате от празничното предложение „Любов и вино“ на Българска монетна къща и да получите двете възпоменателни медални емисии за само 57,00 лв.

Технически параметри:
Метал: медно-никелова сплав
Качество: висше, мат-гланц
Диаметър: 36 мм

Единична цена за медална емисия: 29,90 лв.
Празнично предложение „Любов и вино“: 57,00 лв.
Единична кутийка: 6,60 лв.

Доставка: Съгласно публикуваните общи условия.
Няма ограничение в броя заявени медални емисии от един клиент.Интерес за Вас ще представлява и: