Колекционни поредици > Колекция „Животът на Васил Левски“

Колекция „Животът на Васил Левски“Делата и заветите на Васил Левски трябва да пребъдат! За да бъде България чиста и свята република, за да вярваме в силата на родолюбието, за да знаем и помним, че сме платили с цената на безценни човешки животи свободата си днес. Българската памет пази легендарния житейски път на Апостола - от рождението му в Карлово до героичната му смърт „близо край град София“.

Колекцията „Животът на Васил Левски“ е изработена от чиста мед, проба 999/1000 и има масивно покритие от чисто злато, проба 999/1000.

Образът на Апостола е изключително въздействащ, постигнат с върхови дигитални технологии.

Медалната емисия, отсечена във висше, мат-гланцово качество поставя началото на първата колекция за живота на Васил Левски. Съвършените художествени мотиви са величав и вълнуващ разказ за дванадесет момента от живота на Левски. Изобразени са дните му на дякон и учител, знаменития лъвски скок, включването в освободителната борба и изграждането на революционна мрежа, предателството край Къкринското ханче, процесът и обесването.

Със закупуването на пьрвата колекционна емисия, Вие придобивате правото на абонамент за колекцията „Животът на Васил Левски“ и доставка с приоритет, веднага след отсичането (не по-често от веднъж месечно) без да е необходимо да правите допълнителна заявка. Всяка от дванадесетте медални емисии е на цена от 24 лв. с вкл. ДДС. По всяко време можете временно да прекъснете или окончателно да прекратите своя абонамент.

В рамките на колекцията ще получите безплатно красива опаковка за всички медални емисии.

Технически параметри
Метал: мед, проба 999/1000
с масивно покритие
от злато, проба 999/1000
Качество: висше, мат-гланц
Диаметър: 34 мм
Тираж на пълните колекции: 5 000

Цена: 24 лв.

Доставка: Съгласно публикуваните общи условия.
До изчерпване на тиража няма ограничение в броя заявени емисии от един клиент.Интерес за Вас ще представлява и: