Колекционни поредици > Сребърна колекция „Българската азбука“

Сребърна колекция „Българската азбука“Българската азбука – буквите, символ на историята, мъдростта и традициите на нашия народ, съхранили идентичността ни през вековете, живеят в сърцето на всеки от нас и са повод за национална гордост. Въпрос на чест за всеки български колекционер е да притежава сребърната лимитирана колекция „Българската азбука“. Тя включва 30 сребърни медални емисии с дигитално оцветяване, посветени на всяка от съвременните букви в българския език, както и на техните съответстващи знаци от глаголицата и кирилицата. Всички те са отсечени от сребро, проба 333/1000 във висше монетно качество „мат-гланц“. Чрез най-съвременни технологии в студиото на Българска монетна къща е нанесено оцветяване. Тиражът на пълните колекции е 20000.

Можете да придобиете сребърната колекция „Българската азбука“ на абонаментен принцип – по три емисии месечно. Цената на всяка отделна емисия е 24,00 лв. (с вкл. ДДС). С петата доставка ще получите като подарък елегантна тематична опаковка за цялата колекция.

Ако решите да поръчате цялата колекция наведнъж, ще заплатите само 690 лв. вместо 720 лв. (с вкл. ДДС).

Възможно е закупуването на отделни букви – цената на всяка ще се запази 24 лв. Бихте могли да поръчате отделно елегантната тематична опаковка за цялата колекция на цена от 36 лв. Ако желаете да подарите първата буква от името на скъп човек, може да закупите и луксозна кутийка от кожа и кадифе на цена от 6,60 лв. (с вкл. ДДС).

За първи път Българска монетна къща предоставя на клиентите си възможността да изпишат лично послание, дума или име. Поръчайте необходимите букви на тел. 02 814 50 66 и настолната поставка от дърво с бял гланцов финиш с цена: за 3 или 4 букви – 4,20 лв., за 5 или 6 букви – 5,60 лв., за 7или 8 букви – 6,80 лв.

Технически параметри на всяка от емисиите:
Метал: сребро, 333/1000
Качество: висше, мат-гланц с оцветяване
Диаметър: 30 мм
Тегло: 7,3 гр.

Цена: 24 лв.
Цена на пълната колекция при еднократно закупуване: 690 лв.

Доставка: Съгласно публикуваните общи условия.
До изчерпване на тиража няма ограничение в броя заявки от един клиент.Интерес за Вас ще представлява и: