Общи условияс


„ДДС
Всички посочени в сайта цени са с включен ДДС с изключение на цените на инвестиционното злато. Съгласно Директива 112/2006 на Европейския съюз и Закона за ДДС на Република България инвестиционното злато е освободено от Данък добавена стойност.

Илюстрации
Изображенията са илюстративни. Възможни са несъответствия по отношение на размера (изрично описан в техническите параметри) и в цветовата гама.

Цялата информация, документи, изображения и илюстрации, публикувани в този сайт, са собственост на Българска монетна къща и не могат да бъдат копирани и препубликувани при никакви условия.

Доставка
Доставките на колекционни продукти от страна на Българска монетна къща се извършват единствено до крайния адрес на получателя. Директни продажби или осъществяването на каквато и да е друга форма на поръчки е невъзможно поради организационни причини.

Доставката се извършва до посочения от Вас адрес. В рамките на София тя е безплатна и се осъществява от служител на фирмата. Доставката до други населени места в страната е 6 лв. и се извършва от куриерска фирма „Спиди“.

Заплащане
Дължимата сума се заплаща на куриера при получаване на стоката. Всяка пратка е придружена с фактура, издадена на името на получателя.

При желание от страна на получателя за заплащане по банков път, заявеният продукт се доставя след като плащането е постъпило по нашата банкова сметка.

Право на връщане
Имате право да върнете всеки един продукт в рамките на 14 работни дни след неговото получаване. След това Българска монетна къща Ви възстановява стойността му. Разходите за транспорт са за сметка на клиента.

Лични данни
Българска монетна къща е администратор на лични данни (удостоверение 300223 / 9.02.2011) и Ви гарантира, че са предприети предвидените от закона мерки за защита на данните. Имате право във всеки един момент да откажете съхранението на Вашите лични данни за маркетингови цели.