Колекционни поредици > Колекционна поредица "Спомени на колела"

Колекционна поредица "Спомени на колела"


● Прецизно изработен мотив
● Дигитално оцветяване по последни технологии
● Висше монетно качество мат-гланц


Има коли, всяка среща с които навява спомени и неизбежно предизвиква усмивка. Масови преди, стотици хиляди километри по-късно, те са се превърнали в антика. Повечето от тях стоят самотно в нечий заден двор, докато ръждата бавно ги превзема. Единици все още се срещат по пътищата или събират зрителите на някое ретро-рали. Със своя индивидуален чар, често предмет на възхищение, повод за гордост, източник на радости и нерви, това не бяха просто коли. Всеки от тези автомобили беше като член от семейството.

Колекционната поредица „Спомени на колела“ включва емблематични марки и модели, които ни връщат в дните на първите български автоемоции. Припомнят едно отминало време и трепетите му, белязани с мириса на масло, използването на чорапогащи наместо ремък, потракването на инструменти и резервни части в багажника. Епоха, когато всеки сам ремонтираше колата си пред блока, а двигателя – на масата в кухнята… „Спомени на колела“ включва дванадесет възпоменателни медални емисии. Предлага се в луксозна опаковка в ретро стил, която гарантира изисканото представяне и съхранение на колекцията.

Абонамент:
Със закупуването на „Москвич“, „Трабант“ или „Жигули“, Вие си гарантирате правото да получавате всички следващи медални емисии от колекцията. Доставките се извършват през четири седмици, без да е необходима допълнителна заявка. Вашият абонамент има предимство пред доставките, свързани със закупуване на единични медални емисии.

Всички абонати получават безплатно:
1. Сертификат за автентичност с всяка медална емисия.
2. Документ за собственост на колекцията.
3. Луксозна ретро-опаковка с места за всяка медална емисия, сертификатите и документа за собственост.

Технически параметри:
Метал: нойзилбер /медно-никелова сплав/
Качество: висше, мат-гланц
Дигитално оцветяване
Диаметър: 40 мм
Тираж на пълните колекции: 5000 бр.

Цена на всяка една от емисиите – 39,90 лв.

Доставка: Съгласно публикуваните общи условия.
До изчерпване на тиража няма ограничение в броя заявени медални емисии от един клиент.Интерес за Вас ще представлява и: