Колекционни поредици > Колекционна поредица "Любими приказки"

Колекционна поредица "Любими приказки"

● 24 сребърни възпоменателни медални емисии
● Изключително художествено майсторство на цветния мотив
● Дигитално оцветяване по последни технологии
● Специален подарък – говорещата писалка Тинг


Поредицата „Любими приказки“ съчетава в себе си вечния интерес към приказките и съхранените в тях непреходни човешки ценности, модерните технологии в монетосеченето и съвременната интелигентна електроника. Колекцията включва 24 от най-обичаните истории за деца, увековечени върху сребърни възпоменателни медални емисии.

Цветният мотив е изработен във високотехнологичното студио на Българска монетна къща на основата на авторски класически акварел. Тиражът не е ограничен, за да може всяко малко и пораснало дете да се докосне до света на приказките.

Началото:
Първата възпоменателна медална емисия е посветена на обичаната българска приказка „Дядовата ръкавичка“.

Абонамент:
Със закупуването на „Дядовата ръкавичка“, Вие си гарантирате правото да получавате всички следващи възпоменателни медални емисии от колекцията. Доставките се извършват на всеки четири седмици, без да е необходима допълнителна заявка. Вашите абонаментни доставки имат предимство пред доставките, свързани със закупуване на единични емисии. Можете винаги временно да преустановите или окончателно да прекратите своя абонамент.

Всички абонати получават безплатно:
1. Говорещата писалка Тинг, разработена специално за ползване от деца, с която могат да бъдат чути драматизации на приказките в изпълнение на театър „Пан“. Получава се с четвъртата доставка.
2. Сертификат за автентичност с всяка медална емисия. На гърба на отделните сертификати е изобразена част от пъзел, който може да бъде нареден, след като бъде събрана пълната колекция.
3. Документ за собственост на колекцията. Получава се с последната доставка.
4. Луксозна опаковка с места за всяка емисия, сертификатите и документа за собственост. Получава се с четвъртата доставка.

Технически параметри:
Метал: сребро, 333/1000
Качество: висше, мат-гланц
Дигитално оцветяване
Диаметър: 32,5 мм
Тираж на пълните колекции: неограничен

Цена на всяка възпоменателна медална емисия – 49,90 лв.

Доставка: Съгласно публикуваните общи условия.
Няма ограничение в броя заявени медални емисии от един клиент.



Интерес за Вас ще представлява и: