Колекционни поредици > Колекционна поредица „Велики български владетели – Първо царство”

Колекционна поредица „Велики български владетели – Първо царство”Дойде денят, в който имате възможност да станете собственик на първата колекция от сребърни кюлчета с български владетели.

Българска монетна къща с гордост представя „Велики български владетели - Първо царство”. Поредицата е израз на заслужената почит към бащите на държавата ни, създали и бранили устоите ѝ. Неповторима възможност да съхраним делото на българите, дали началото на традиции в правото и държавността, наложили политическата си воля над врагове и въздигнали България до велика сила. От хан Аспарух до цар Самуил, включените в колекцията смели и доблестни управници на първата българска държава взимат далновидни решения, печелят битки, основават и сриват градове, живеят и умират за България. Повелята им остава - днес с гордост се наричаме така, както са се наричали самите те - българи.

В рамките на поредицата „Велики български владетели - Първо царство” са включени дванадесет кюлчета. Всяко е изработено от десет грама чисто сребро, проба 999.9 във висше качество „мат-гланц”, с размер 40/25 мм. Кюлчетата впечатляват с детайлен релеф и красиво художествено изображение. Мотивът на всяко кюлче пресъздава личността на избрания владетел със силата на характера му и внушава чувство на родолюбие и патриотична гордост. В съчетание с чистото сребро, кюлчетата са изключителна инвестиция за поколения напред.

Тиражът е ограничен до само 3000 пълни колекции. В рамките на поредицата получавате безплатно представителна опаковка и поименен сертификат за собственост. Всяко кюлче е придружено от сертификат, гарантиращ неговата автентичност и качество на изработка.

Цена на кюлче: 49,90 лв. с вкл. ДДС

Доставка: Съгласно публикуваните общи условия.
До изчерпване на тиража няма ограничение в броя заявени кюлчета от един клиент.Интерес за Вас ще представлява и: