Колекционни поредици > Колекционна поредица "Световно първенство по футбол FIFA WORLD CUP RUSSIA 2018™"

Колекционна поредица "Световно първенство по футбол FIFA WORLD CUP RUSSIA 2018™"


● Възпоменателни емисии, официално лицензирани от ФИФА
● Всички държави от Мондиал 2018
● Висше качество на отсичане
● Ограничена квота за България


Българска монетна къща има удоволствието да Ви представи уникалната поредица от сребърни възпоменателни емисии Световно първенство по футбол FIFA WORLD CUP RUSSIA 2018™.

Колекцията е подготвена с официалната оторизация от FIFA и представя 32-та отбора, които участват в Световното първенство през 2018 г. Емисиите са отсечени от сребро, проба 333/1000 и са с диаметър 30 мм. На лицето е изобразен символ на страната-участник, а гърбът е общ за всички и показва официалната емблема на първенството. В рамките на поредицата са и три специални медални емисии – „Забивака“, „Световната купа“, която изобразява трофея на Мондиала, както и „Емблемата“, която е посветена на официалното лого на турнира.

Българска монетна къща е оторизираният дистрибутор за България на официалните възпоменателни емисии на Световното първенство.

Началото:

Стартова за колекцията е емисията, посветена на талисмана на Мондиал 2018 – степния вълк Забивака. След това на абонаментен принцип всеки месец ще получавате емисии от колекцията. Първите три са посветени на отборите на Русия, Португалия и Франция.

Абонамент:

Със закупуването на възпоменателните емисии „Русия“, „Португалия“ и „Франция“ Вие си гарантирате правото да получавате и всички следващи емисии от колекцията. Доставките се извършват на всеки четири седмици, без да е необходима допълнителна заявка. Абонатите имат предимство пред клиентите, закупуващи единични емисии. Можете винаги временно да преустановите или окончателно да прекратите своя абонамент.

Всички абонати на колекцията получават безплатно:


1. Сертификат за автентичност с всяка емисия

2. Документ за собственост на колекцията

3. Луксозна опаковка с уникален дизайн и места за всяка емисия.

Технически параметри:
Метал: сребро, 333/1000

Качество: висше, мат-гланц

Диаметър: 30 мм

Тегло: 7,3 гр.

Квота за България на пълните колекции: 2018

Цена на всяка емисия от колекцията – 29,90 лв.

Доставка: Съгласно публикуваните общи условия.
До изчерпване на тиража няма ограничение в броя заявени емисии от един клиент.Интерес за Вас ще представлява и: