Колекционни поредици > Престижна лимитирана колекционна поредица „Столиците на България“

Престижна лимитирана колекционна поредица „Столиците на България“


● Вечен спомен за величието на България
● Силно ограничен тираж
● Невероятна изработка със съвършени детайли


От Плиска до София през Велики Преслав, Търново и Пловдив… Българска монетна къща с гордост представя лимитирана колекционна поредица от кюлчета от чисто злато, посветени на многовековната история на българските столици. Златната история на градовете, съсредоточили властта на българските ханове, князе, царе, министър – председатели, президенти. В рамките на поредицата „ Столиците на България“ са включени десет кюлчета. Всяко е изработено от ½ грама чисто злато, проба 999,9/1000 във висше качесто „мат – гланц, с размер 15,2/8,6 мм.

За първи път не само в България, но и в света, кюлче с такъв размер побира в съвършена детайлност цял град. Изцяло българско постижение с последните технологии за лазерна и хидравлична изработка на инвестиционни и колекционни изделия. Богатството на архитектурата е предадено с невероятна подробности – при увеличение се виждат и най-дребните елементи на сградите и улиците.

Тиражът е ограничен до само 1999 пълни колекции. С шестото кюлче от колекцията получавате безплатно красива дървена кутия, а с последното – поименен сертификат за собственост. Всяко кюлче е придружено от сертификат, гарантиращ неговата автентичност и качество на изработка.

Цена на кюлче: 99,90 лв. с вкл. ДДС

Доставка: Съгласно публикуваните общи условия.
До изчерпване на тиража няма ограничение в броя заявени кюлчета от един клиент.Интерес за Вас ще представлява и: