Общи условия


„ДДС
Всички посочени в сайта цени са с включен ДДС с изключение на цените на инвестиционното злато. Съгласно Директива 112/2006 на Европейския съюз и Закона за ДДС на Република България инвестиционното злато е освободено от Данък добавена стойност.

Илюстрации
Изображенията са илюстративни. Възможни са несъответствия по отношение на размера (изрично описан в техническите параметри) и в цветовата гама.

Цялата информация, документи, изображения и илюстрации, публикувани в този сайт, са собственост на Българска монетна къща и не могат да бъдат копирани и препубликувани при никакви условия.

Доставка
Доставките на колекционни продукти от страна на Българска монетна къща се извършват единствено до крайния адрес на получателя. Директни продажби или осъществяването на каквато и да е друга форма на поръчки е невъзможно поради организационни причини.

Доставката се извършва до посочения от Вас адрес. В рамките на София тя е безплатна и се осъществява от служител на фирмата. Доставката до други населени места в страната е 6 лв. и се извършва от куриерска фирма „Спиди“.

Заплащане
Дължимата сума се заплаща на куриера при получаване на стоката. Всяка пратка е придружена с фактура, издадена на името на получателя.

При желание от страна на получателя за заплащане по банков път, заявеният продукт се доставя след като плащането е постъпило по нашата банкова сметка.

Право на връщане
Имате право да върнете всеки един продукт в рамките на 14 работни дни след неговото получаване. След това Българска монетна къща Ви възстановява стойността му. Разходите за транспорт са за сметка на клиента.

Лични данни
Българска монетна къща е администратор на лични данни (удостоверение 300223 / 9.02.2011) и Ви гарантира, че са предприети предвидените от закона мерки за защита на данните. Имате право във всеки един момент да откажете съхранението на Вашите лични данни за маркетингови цели.

Политика за поверителност на личните данни на клиентите на “Българска монетна къща” ООД съгласно регламент (ЕС) 2016/678 от 27 април 2016

Декларация за промяна на съгласие